المواضيع الأخيرة
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر لا أحد
أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 26 بتاريخ الخميس 27 أبريل 2023, 5:18 pm
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
السفيرة عزيزة | ||||
كليوباترا | ||||
OM FARIDA | ||||
om omar 2010 | ||||
اسكندرانيه | ||||
ملك روحى | ||||
fesfes | ||||
نانا | ||||
dodo dodo | ||||
عروس البحر |
منتدى السفــــيرة عزيــــزة
إرسال الصورة
بحـث
برامج تهمك
التسجيل
العيش باللحمة بس ايه تحفة
4 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
العيش باللحمة بس ايه تحفة
المقادير :كيلو دقيق كوب ونصف زيت معلقة ملح معلقة سكر معلقة عسل ابيض معلقة محسن خبز باكو خميرة 2 معلقة لبن بودرة
الطريقة :
1-حطي المقادير كلها علي بعض ماعدا الزيت واعجني بالمياه ولما تيجي تعجني ادهني ايدك شويو شوية بالزيت عشان العجينة ماتلزقش في ايدك
2-وبعد كده سيبيها تخمر من بليل للصبح وابقي بصي عليها في نص الوقت واعجنيها تاني
3-قطعي العجينة كور ورشي دقيق علي الرخامة قبل الفرد وياسلام لو حطيتي دقيق الفطائر الخمس نجوم للفرد يطلع كأنه فطير
4-افردي بالنشابة واحشي العيش اللي انتي عايزاه وقفليه
5-هاتي صينية وحطي فيها ورق فويل وادهينيها زيت عشان مايلزقش وحطي العيش وتكوني مولعة الفرن قبليها بنص ساعة عشان تسخن
6-لما اللي تحت يحمر ولعي الشواية عشان الوش يحمر ولما يطلع رشي عليه مياه عشان يلمع
وده الشكل النهائي بتاعه وبالهنا والشفا
الطريقة :
1-حطي المقادير كلها علي بعض ماعدا الزيت واعجني بالمياه ولما تيجي تعجني ادهني ايدك شويو شوية بالزيت عشان العجينة ماتلزقش في ايدك
2-وبعد كده سيبيها تخمر من بليل للصبح وابقي بصي عليها في نص الوقت واعجنيها تاني
3-قطعي العجينة كور ورشي دقيق علي الرخامة قبل الفرد وياسلام لو حطيتي دقيق الفطائر الخمس نجوم للفرد يطلع كأنه فطير
4-افردي بالنشابة واحشي العيش اللي انتي عايزاه وقفليه
5-هاتي صينية وحطي فيها ورق فويل وادهينيها زيت عشان مايلزقش وحطي العيش وتكوني مولعة الفرن قبليها بنص ساعة عشان تسخن
6-لما اللي تحت يحمر ولعي الشواية عشان الوش يحمر ولما يطلع رشي عليه مياه عشان يلمع
وده الشكل النهائي بتاعه وبالهنا والشفا
عروس البحر- مشرفة قسم الديكور
- عدد المساهمات : 16
تاريخ التسجيل : 06/08/2010
رد: العيش باللحمة بس ايه تحفة
تسلم ايدك وبالهنا والشفا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
OM FARIDA- سفــيرة نشيطة
- الابراج : عدد المساهمات : 145
تاريخ التسجيل : 20/12/2010
العمل/الترفيه : الاشغال اليدويه والكروشيه
المزاج : قلقان
رد: العيش باللحمة بس ايه تحفة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كليوباترا- سفـيـرة متميزة
- عدد المساهمات : 516
تاريخ التسجيل : 08/08/2010
المزاج : v.v.goog
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الإثنين 29 أبريل 2013, 12:13 pm من طرف السفيرة عزيزة
» كيف تحافظين على زوجك على حسب برجه؟
الإثنين 29 أبريل 2013, 12:10 pm من طرف السفيرة عزيزة
» معرض شم النسيم يا اسكندرانية
الأربعاء 24 أبريل 2013, 5:21 pm من طرف reem
» طريقة عمل المايونيز
السبت 20 أبريل 2013, 4:13 pm من طرف reem
» حشوة جميع انواع المعجنات
السبت 20 أبريل 2013, 4:08 pm من طرف reem
» يله يا بنات تعالوا و شوفوا احلى المفروشات
السبت 20 أبريل 2013, 3:31 pm من طرف reem
» الأطعمة التي تساعدك في الحصول على بشرة صحية
الخميس 18 أبريل 2013, 2:00 am من طرف السفيرة عزيزة
» آية كريمة
الخميس 18 أبريل 2013, 1:56 am من طرف السفيرة عزيزة
» طريقة عمل الجبن القريش فى المنزل
الخميس 18 أبريل 2013, 1:54 am من طرف السفيرة عزيزة
» نصائح لتختارى حمالة الصدر المناسبة لكى
الثلاثاء 16 أبريل 2013, 11:42 am من طرف mrmr hanafy
» كيف تختار الصبغة المناسبة لشعرك
الثلاثاء 16 أبريل 2013, 12:49 am من طرف السفيرة عزيزة
» المصرى لما يجيب عربية!!!!!!!!!!!
الثلاثاء 16 أبريل 2013, 12:07 am من طرف السفيرة عزيزة
» دودا الاسطورة
الإثنين 15 أبريل 2013, 11:49 pm من طرف السفيرة عزيزة
» اضافاتي الخاصه ع بسبوسة الاكياس
الإثنين 15 أبريل 2013, 3:09 pm من طرف السفيرة عزيزة
» اشهي واسهل انواع صوص للحلويات
الإثنين 15 أبريل 2013, 3:07 pm من طرف السفيرة عزيزة