المواضيع الأخيرة
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر لا أحد
أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 26 بتاريخ الخميس 27 أبريل 2023, 5:18 pm
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
السفيرة عزيزة | ||||
كليوباترا | ||||
OM FARIDA | ||||
om omar 2010 | ||||
اسكندرانيه | ||||
ملك روحى | ||||
fesfes | ||||
نانا | ||||
dodo dodo | ||||
عروس البحر |
منتدى السفــــيرة عزيــــزة
إرسال الصورة
بحـث
برامج تهمك
التسجيل
اضافاتي الخاصه ع بسبوسة الاكياس
4 مشترك
السفـيرة عزيــزة :: المطبخ :: الحلويات
صفحة 1 من اصل 1
اضافاتي الخاصه ع بسبوسة الاكياس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اضافاتي الخاصه علي البسبوسه الجاهزة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
انا بضيف علي العبوه كوب ذبادي بدرجه حراره المطبخ
و 2 م ك ذبده
وممكن جوز هند
والسر في اخر الموضوع
توضع كل المكونات في اناء وتبس جيدا
تدهن صينيه خبز
بالطحينه او السمن
يوضع الخليط
ويدخل فرن ساخن
180 درجه
وبعد عشر دقايق نخرجها توضع المكسرات وملعقه يسمنه سايحه
ونرجعها مره تانيه الفرن
حتي احمرار الوجه
وهتطلع بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ايه رايكم؟؟؟؟
وطبعا السيرب القطر الشربات يعني
كلنا عارفينه
كوب ونص سكر وعليهكوب ماء
وبعد الغليان
اضافاتي حسب النكهه
م ص عسل نحل
فانيليا
م ص ذبده
ممكن ماء زهر
وممكن قرنفل
او من غير حاجه خالص بس نضيف عصره ليمون
نخرجها نسقيها بالشربات وندخلها الفرن لدقيقه وبعدين نغلقه ونتركها تبرد جواه
يمكن تزينها بكريمه او قشطه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا هتسالوني فين بقي السر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
السر بقه اني بضيف
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لون برتقالي للعجينه بس للاسف الصور دي بدون اللون
وطبعا ده السر بتاع المحلات
وجربوها وادعولي
ومستنيه ردودكم الحلوه
[/size]اضافاتي الخاصه علي البسبوسه الجاهزة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
انا بضيف علي العبوه كوب ذبادي بدرجه حراره المطبخ
و 2 م ك ذبده
وممكن جوز هند
والسر في اخر الموضوع
توضع كل المكونات في اناء وتبس جيدا
تدهن صينيه خبز
بالطحينه او السمن
يوضع الخليط
ويدخل فرن ساخن
180 درجه
وبعد عشر دقايق نخرجها توضع المكسرات وملعقه يسمنه سايحه
ونرجعها مره تانيه الفرن
حتي احمرار الوجه
وهتطلع بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ايه رايكم؟؟؟؟
وطبعا السيرب القطر الشربات يعني
كلنا عارفينه
كوب ونص سكر وعليهكوب ماء
وبعد الغليان
اضافاتي حسب النكهه
م ص عسل نحل
فانيليا
م ص ذبده
ممكن ماء زهر
وممكن قرنفل
او من غير حاجه خالص بس نضيف عصره ليمون
نخرجها نسقيها بالشربات وندخلها الفرن لدقيقه وبعدين نغلقه ونتركها تبرد جواه
يمكن تزينها بكريمه او قشطه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا هتسالوني فين بقي السر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
السر بقه اني بضيف
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لون برتقالي للعجينه بس للاسف الصور دي بدون اللون
وطبعا ده السر بتاع المحلات
وجربوها وادعولي
ومستنيه ردودكم الحلوه
OM FARIDA- سفــيرة نشيطة
- الابراج : عدد المساهمات : 145
تاريخ التسجيل : 20/12/2010
العمل/الترفيه : الاشغال اليدويه والكروشيه
المزاج : قلقان
رد: اضافاتي الخاصه ع بسبوسة الاكياس
معلش انا مفهمتش لون برتقالى ازاى يعنى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كليوباترا- سفـيـرة متميزة
- عدد المساهمات : 516
تاريخ التسجيل : 08/08/2010
المزاج : v.v.goog
رد: اضافاتي الخاصه ع بسبوسة الاكياس
لون طعام بدون مواد حافظه
OM FARIDA- سفــيرة نشيطة
- الابراج : عدد المساهمات : 145
تاريخ التسجيل : 20/12/2010
العمل/الترفيه : الاشغال اليدويه والكروشيه
المزاج : قلقان
رد: اضافاتي الخاصه ع بسبوسة الاكياس
شكرا جزيلا
OM FARIDA- سفــيرة نشيطة
- الابراج : عدد المساهمات : 145
تاريخ التسجيل : 20/12/2010
العمل/الترفيه : الاشغال اليدويه والكروشيه
المزاج : قلقان
رد: اضافاتي الخاصه ع بسبوسة الاكياس
شكلها تحفة مليش دعوة انا عايزه واحده
om omar 2010- سفــيرة نشيطة
- الابراج : عدد المساهمات : 127
تاريخ التسجيل : 20/12/2010
العمل/الترفيه : كيميائية و سيدة اعمال
المزاج : حاليا متفائلة
رد: اضافاتي الخاصه ع بسبوسة الاكياس
من عنيا يا امولتي بس تعالي
ههههههههههه
اسعدني مروركم جميعا
ههههههههههه
اسعدني مروركم جميعا
OM FARIDA- سفــيرة نشيطة
- الابراج : عدد المساهمات : 145
تاريخ التسجيل : 20/12/2010
العمل/الترفيه : الاشغال اليدويه والكروشيه
المزاج : قلقان
السفـيرة عزيــزة :: المطبخ :: الحلويات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الإثنين 29 أبريل 2013, 12:13 pm من طرف السفيرة عزيزة
» كيف تحافظين على زوجك على حسب برجه؟
الإثنين 29 أبريل 2013, 12:10 pm من طرف السفيرة عزيزة
» معرض شم النسيم يا اسكندرانية
الأربعاء 24 أبريل 2013, 5:21 pm من طرف reem
» طريقة عمل المايونيز
السبت 20 أبريل 2013, 4:13 pm من طرف reem
» حشوة جميع انواع المعجنات
السبت 20 أبريل 2013, 4:08 pm من طرف reem
» يله يا بنات تعالوا و شوفوا احلى المفروشات
السبت 20 أبريل 2013, 3:31 pm من طرف reem
» الأطعمة التي تساعدك في الحصول على بشرة صحية
الخميس 18 أبريل 2013, 2:00 am من طرف السفيرة عزيزة
» آية كريمة
الخميس 18 أبريل 2013, 1:56 am من طرف السفيرة عزيزة
» طريقة عمل الجبن القريش فى المنزل
الخميس 18 أبريل 2013, 1:54 am من طرف السفيرة عزيزة
» نصائح لتختارى حمالة الصدر المناسبة لكى
الثلاثاء 16 أبريل 2013, 11:42 am من طرف mrmr hanafy
» كيف تختار الصبغة المناسبة لشعرك
الثلاثاء 16 أبريل 2013, 12:49 am من طرف السفيرة عزيزة
» المصرى لما يجيب عربية!!!!!!!!!!!
الثلاثاء 16 أبريل 2013, 12:07 am من طرف السفيرة عزيزة
» دودا الاسطورة
الإثنين 15 أبريل 2013, 11:49 pm من طرف السفيرة عزيزة
» اضافاتي الخاصه ع بسبوسة الاكياس
الإثنين 15 أبريل 2013, 3:09 pm من طرف السفيرة عزيزة
» اشهي واسهل انواع صوص للحلويات
الإثنين 15 أبريل 2013, 3:07 pm من طرف السفيرة عزيزة